Проекти | Комплекс "Сънрайз" | Представяне
комплексът
Комплекс Сънрайз е разположен в покрайнините на Равда в неурбанизирана и екологично чиста среда, заобиколен от тишина и спокойствие, само на 3 км от к.к. Слънчев бряг и на 2 км от архитектурния резерват на ЮНЕСКО - гр. Несебър.

Най-близкият плаж се намира на около 500 метра от комплекса, на не повече от 7-8 минути пеша. В непосредствена близост до Сънрайз е разположен аквапарк, магазини за хранителни стоки, зеленчуци и плажни принадлежности, ресторанти, заведения.

Комплексът е от затворен тип и предлага отлични условия за семейни двойки и семейства с деца, които търсят жилище сред чиста природа, но с добра инфраструктура и възможности за почивка и забавления в района.

Сънрайз предлага 58 студиа и 64 апартамента с една спалня. Всички помещения са климатизирани, модерно обзаведени, с напълно оборудван кухненски бокс и просторна тераса.

ПомещенияПлощБрой Малко студио34-47 кв.м. 41 Голямо студио47-49 кв.м.49 Малък апартамент55-69 кв.м.29 Среден апартамент69-105 кв.м.24 Голям апартамент73-97 кв.м.45 VIP апартамент106-124 кв.м. 4

вижте 3D панорама на комплекса
вижте 3D панорама на външен басейн
вижте 3D панорама на външен басейн
Равда
Малкото курортно селище Равда е разположено между град Несебър и село Ахелой.

> на 28 километра северно от Бургас > на 1 километър от главното шосе
Живописният град-музей Несебър е само на няколко минути с кола от Равда. Местността около Равда изобилства от природни и културни забележителности. Природата е чиста, климатът е мек и морски. Екологично чистият плаж и чистото селище с прекрасен въздух са важни условия за спокоен семеен отдих.

Селището е предпочитана лятна курортна дестинация, затова през лятото има многбройни възможности за отдих и забавления, а през зимата районът е тих и спокоен. Курортът е бързоразвиващ се и започва да предлага не само хотелско настаняване за летния сезон, но и комплекси от затворен тип за целогодишно обитаване. Добрата инфраструктура – пътна и битова – са предпоставки тепърва да се развива в тази посока.
 
 
© 2011 Болкан енд Сий Пропъртис АДСИЦ . Всички права запазени